Skip to main content
  • VI TILBYDER

    KVALITETSYDELSER TIL ALLE MODDLER

UANSET MODEL KAN VI FIKSE DET

Andersen Auto tilbyder udførelse af alle typer værkstedsopgaver. Fx. udskiftning af ruder og reparation af stenslag. Service og udskiftning af motor- og karosseridele samt sporing, 4-hjulsudmåling, dæk-, hjulskifte og afbalancering. Værkstedet tilbyder traditionel service med olieskift, smørring, udskiftning af tændrør og filtre samt udskifttning og påfyldning af relevante olier og væsker.
 
Ingen opgave er for stor – ej heller for lille. Vi beregner gerne et fast tilbud på en konkret opgave før udførelse. Send gerne en detaljeret mail, hvis du ønsker et tilbud på en opgave.

Giv os et kald

Står du og mangler professionel hjælp står vi til rådighed og er klar til at hjælpe dig med dit bilproblem. Vi har været i branchen så længe at vi har samlet os en bred vifte af kompetencer så uanset hvilken situation du står i kan vi uden tvivl få dig på  rette vej igen. 

Servicetjek

UANSET MODEL

Værkstedet tilbyder traditionel service med olieskift, smørring, udskiftning af tændrør og filtre samt udskiftning og påfyldning af relevante olier og væsker.

Dækservice

Tjept og nemt

Vi er også behjælpelige med dæk- og hjulskifte ligesom vi også hjælper med at opbevare vinter- og sommerhjul i vores depot.

Rudeservice

Det’ klart

Er forruden revnet eller drejer det sig kun om et mindre stenslag er vi også i stand til at udbedre skaden eller begrænse dens omfang.

Motorservice

SÅ’ DU KØRENDE

Alle bilers motorer, dieselmotorer som benzinmotorer, er et stykke kompliceret, højtydende mekanik – bilens hjerte så at sige. Alle vores mekanikere har taget førstehjælpskursus med speciale i bilhjerter